ایران سکو

نحوه استفاده از دستکش کار در صنایع ساختمانی

مقدمه

صنایع ساختمانی سالانه کارگران زیادی را به کار می گیرند تا کارهای مربوط به ساخت و ساز را با کیفیت و سرعت زیادی انجام دهند. این کارگران در زمان کار اگر از دستکش استفاده نکنند به شدت در معرض خطر هستند که ممکن است دچار آسیب هایی جسمی جبران ناپذیر شوند.

از آن جایی که دست ها بزرگ ترین سرمایه کارگران می باشد و بدون آن نخواهند توانست زندگی خود را به نحو درستی پیش ببرند بسیار اهمیت دارد که آنها را توسط دستکش ها مصون نگه دارند تا همیشه بتوانند از آنها در انجام امور مختلف استفاده کنند.

پوست دست به شدت حساس است و از آنجایی که در صنایع ساختمانی کارگران با دست های خود کارهای سنگین و سختی را انجام می دهند و اجسام خشن و زبری را جابجا می کنند، استفاده از یک دستکش کاملا استاندارد برای محافظت از دست ها ضروری بنظر می رسد.

برای همکاری با ایران سکو و خرید دستکش کار عمده کلیک کنید

در صنایع ساختمانی اجسام سختی همچون آجر و بلوک نوعی خطر برای دستان محسوب می شود. علاوه بر آن مواد شیمیایی مثل سیمان و گچ هم می تواند آسیب های جبران ناپذیری به دستان شما وارد کند، البته در صورتی که از تجهیزات ایمنی مناسب استفاده نشود. از جمله عوارض تماس مستقیم مصالح ساختمانی با پوست دست، حساسیت هایی همچون خارش دست و قرمز شدن پوست می باشد.

نحوه استفاده از دستکش کار در صنایع ساختمانی

همانطوری که قبلا گفته شد کارایی دستکش های ایمنی در صنایع مختلف متفاوت است و نمی توان از یک نوع دستکش ثابت برای تمام مشاغل استفاده کرد. برای مثال دستکش مناسب نجاری با دستکش مناسب بنایی تفاوت زیادی دارد و نمی توان از آنها به جای هم استفاده کرد.

 

دستکش کار در کاهش انتقال عفونت بسیار موثر است که درباره آن میتوانید در مقاله اختصاصی ما بیشتر بخوانید.

نحوه استفاده از دستکش در جوشکاری:

جوشکاری یکی از کارهایی می باشد که در صنایع ساختمانی برای اتصال لوازم فلزی به کار گرفته می شود. در این شغل همیشه خطر سوختن دست کارگر وجود دارد و نحوه استفاده از دستکش در این حوزه بسیار مهم است.

معمولا از دستکش هایی برای جوشکاری استفاده می شود که تقریبا تا آرنج کارگر را بتواند پوشش دهد. زیرا پلیسه های جوش ممکن است به آن قسمت هم برسند و دست کارگر را دچار سوختگی و آسیب های جدی نماید.

نحوه استفاده از دستکش در بنایی:

بنایی یکی دیگر از مشاغلی است که در صنایع ساختمانی نیاز به استفاده از دستکش دارد. در شغل بنایی دست ها با ابزارهایی برخورد دارند که بسیار زمخت و سخت است و اگر به دست بخورند پوست را دچار آسیب و خشکی می کنند.

معمولا در این شغل از دستکش هایی استفاده می شود که علاوه بر سبک بودن، مقاومت بالایی نیز داشته باشند. دوام زیاد دستکش موجب می شود تا دست کاملا محافظت شود و راحتی اش از این نظر اهمیت دارد که شغل بنایی کاری طولانی و فرسایشی است و نباید در آن دست دچار سختی و ناراحتی باشد.

نحوه استفاده از دستکش در کاشی کاری:

یکی دیگر از شغل هایی که در صنایع ساختمانی نیاز به دستکش کار دارد، شغل کاشی کاری می باشد. در این شغل کارگر به مدت زمان طولانی در معرض  مواد شیمیایی مثل سیمان و ملات قرار دارد. تجربه ثابت کرده است که این موادها برای پوست دست به شدت مضر هستند.

معمولا کارگران از دستکشی استفاده می کنند که پلاستیکی بوده و اجازه نمی دهد موادی مثل سیمان به درون آن نفوذ کند. دور ماندن دست از این مواد مضر کمک می کند که سلامت کارگر تضمین شود و شخص دچار مشکلاتی مثل سرطان پوست نگردد.

نحوه استفاده از دستکش در لوله کشی:

یکی از دیگر مشاغلی که در صنایع ساختمانی به دستکش نیاز دارد لوله کشی می باشد. در این شغل کارگر با چسب های فوق قوی سروکار دارد که اگر با پوست دست برخورد کند به آن نفوذ کرده و موجب اذیت و آزار دست می شود.

معمولا از دستکش هایی در این شغل استفاده می کنند که نسبت به نفوذ مواد شیمیایی مثل چسب های قوی مقاوم بوده و اجازه نمی دهد تا این مواد به دست برخورد کنند. برخورد نکردن این مواد به دست اگرچه کار سختی است ولی دستکش ها این کار را ممکن می سازند و سلامت دست را تضمین می نمایند.

برای همکاری با ایران سکو و خرید عمده دستکش کار عمده کلیک کنید

نحوه استفاده از دستکش در سنگ کاری:

سنگ کاری نیز یکی از مشاغل صنایع ساختمانی می باشد که در آن دستکش ایمنی به کار گرفته می شود. این شغل به خاطر این که کارگر در آن باید سنگ های بزرگ را با استفاده از دستگاه برش بزند به شدت می تواند برای دست ها خطر ایجاد کند و در صورت بی احتیاطی موجب زخمی شدن و قطع دست گردد.

معمولا از دستکش هایی در این شغل استفاده می شود که در صورت برخورد دستگاه با آن هیچ آسیبی به دست ها نرسد. همین مقاومت خوب این دستکش ها ست که باعث می شود کارگر بتواند بدون نگرانی برای مدت طولانی به فعالیت خود ادامه دهد.

نحوه استفاده از دستکش در برق کاری:

برق کاری یکی دیگر از مشاغلی است که در صنایع ساختمانی ممکن است موجب آسیب به دست کارگر شود. فرآیند نصب و ترمیم سیم هایی که در برق کاری ساختمان استفاده می شود از یک سو و کندن دیوار و جاگذاری سیم ها در آن از سویی دیگر باعث آسیب به دست ها می شود البته در صورتی که برقکار از دستکش ایمنی مناسب برای هر کار استفاده نکند.

در بخش لخت کردن سیم معمولا یک دستکش نخی که به صورت محافظ عمل کند و راحت باشد به کار گرفته می شود و در قسمتی که کارگر دیوار را به وسیله مته باید بکند از یک دستکش که خاصیت ضد ضربه بودن داشته باشد بهره می گیرد تا به مفصلش آسیبی نرسد.

در انتها

همان طور که در مقاله بالا خواندید نحوه استفاده از دستکش کار در صنایع ساختمانی با توجه به نوع مشاغل با یک دیگر تفاوت دارد و ضروری است که کارگر در هر شغل دستکش مخصوص به خود را استفاده کند تا نتیجه خوبی حاصل گردد.

در آخر لازم به ذکر است که شرکت ایران سکو با سال ها تجربه در زمینه تولید انواع دستکش های کار و ایمنی آمادگی دارد تا آنها را با بهترین کیفیت برای شما مشتریان عزیز و گرامی ارسال نماید. برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر با شماره های واحد روابط عمومی ما تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *